top of page
Licht en helder klankborden  onder impact gedreven ondernemers 

 

Authentieke en Mindful Masterminds voor impact gedreven ondernemers of personen. Telkens wordt er eerst samen de flow opgezocht via een mindful activiteit, waarna er in groep begeleid wordt brainstormd over ieders meegebrachte ondernemersvraagstuk. 

Logo Mensana Circles (LI 400 x 400 px).jpg

In de flow. Netwerken. Klankborden.
 

Dynamische groepsactiviteit 

Méér dan een praatjesgroep, want er wordt eerst samen de flow opgezocht. Deze activiteit brengt iedereen helemaal uit zijn of haar hoofd, creëert helderheid en breekt al snel het ijs tussen de deelnemers.

Gemodereerd, eerlijk en openhartig

Vanuit deze lichte, heldere en verbonden mindset klankborden over je ondernemersvraagstuk. De groep wordt hierin begeleid om input en feedback te geven in een veilige, nieuwsgierige en leergierige context.

Voor én door impact gedreven ondernemers

Er wordt zorgvuldig geselecteerd op impact gedreven ondernemers die authentiek en met een growth mindset in het leven staan. 

IMG_20220825_163814.jpg
Selectie & Proces

Stap 2. Kennismaking, selectie en intake 

Stap 3. Matching met andere ondernemers en inprikken data Mindful Mastermind

Stap 4. Deelname Mindful Mastermind

Stap 5. Debrief

Selectie & Process

Wat anderen zeggen

Foto Nick.jpg

N. Haverals (CEO & Co-Founder Purple Panda)

'Zeer fijne ervaring en combinatie van zowel het aangename als het essentiële voor ondernemers. Enerzijds ontmoette ik hier boeiende impact gedreven ondernemers en voelde ik dat ik met gelijkgestemden kon sparren. Anderzijds was het simpelweg enorm leuk, ijsbrekend en leerrijk om eerst samen te boulderen.'

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page